VIL DU VIDE MERE OM FÆLLEDGÅRDENS BOLIGER?

LÆS MERE HER 

KONTAKTOPLYSNINGER - FIND DEN, DU SØGER

Fælledgården består af en række forskellige afdelinger og funktioner, som du kan have brug for at komme i kontakt med. Du finder oversigten nedenfor:

 

Fælledgårdens afdelinger og ledelse

Fælledgården består af fem afdelinger, der har hjemsted på henholdsvis Drejøgade og Hesseløgade. Fælledgårdens afdelinger er forbundet med en stor mellemgang og elevatorer, der sikrer, at alle kan bevæge sig frit rundt uafhængig af gade, etage og afdeling. Alle afdelinger har tilknyttet en afdelingsleder samt specifikt telefonnummer.

 

Bolig- og serviceadministration

Er du interesseret i en bolig på Fælledgården, eller har du nogen spørgsmål, kan du altid kontakte vores bolig- og serviceadministration. Du finder Fælledgårdens bolig- og serviceadministration på administrationsgangen på stueetagen, hvor du også få hjælp ved driftsforstyrrelser, hvis du allerede har en bolig på Fælledgården. 

Fagstab og aktivitetsgruppe

Fælledgårdens Fagstabskontor ligger på administrationsgangen, som du finder på stueetagen. Her har vi samlet en række specifikke funktioner, som du kan have behov for at komme i kontakt med. Fælledgårdens aktivitetsgruppe har kontor på 1. sal på Hesseløgade, hvor du kan henvende dig ved spørgsmål eller forslag til aktiviteter på Fælledgården.   

Reception

Du finder Fælledgårdens reception på administrationsgangen, hvor du kan få hjælp ved forespørgsler og henvendelse af generel karakter. 

Adresse

Fælledgården
Drejøgade 3
2100 København Ø

Receptionens åbningstider

Mandag – fredag (kl. 09.00 – 12.00)   

Onsdag (kl. 09.00 – 12.00 og 13.30 – 16.00)

Telefon: 39 13 51 00

Email

info(at)faelledgaarden.dk

Nærmeste S-togstation: Svanemøllen
Busforbindelser: 18, 1A, 14

 

Eller brug vores kontaktformular

Kontakt