VIL DU VIDE MERE OM AKTIVITETERNE?

læs MERE HER 

Vores tilgang

Demokrati og mangfoldighed

På Fælledgården betyder demokrati, at beboere, pårørende og medarbejdere bliver inddraget i en lang række af beslutningsprocesserne. Det er ikke altid den hurtigste vej, men vi mener, det er den rigtige. Vi mener, at demokrati først og fremmest handler om din selvbestemmelse, og det forpligter os til at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor man kan høre til på mange forskellige måder.


En del af lokalområdet

Vores naturlige omgivelser er Østerbro og Fælledparken. Vi er en aktiv del af lokalmiljøet, og holder døren åben for naboer, som ønsker nylavet mad fra cafeen, synge i nabokoret, holde foredrag, køre rickshaw-cykel med vores beboere eller på anden måde være en del af Fælledgårdens hverdag. I hjertet af Fælledgården finder du vores gårdhave, der tillader ro i den travle by, som også rummer moderne træredskaber til træning. Indenfor finder du blandt andet vores motionsrum, minibiograf, frisør, tandlæge, sysselrum, sanserum og meget mere – alt sammen let tilgængeligt med elevatorer. 


Fysiske rammer og grøn energi

På Fælledgården udfolder hverdagen sig i moderne og æstetisk smukke rammer. Vi bestræber os på at skabe en sammenhængende hverdag for de mennesker, som bor her, og lægger vægt på, at al pleje og omsorg er nærværende og af høj sundhedsfaglig kvalitet. Fælledgården er et bæredygtigt plejeboligcenter. Vi genererer selv en del af den strøm, vi bruger, fra solceller på taget og opsamler regnvand i tanke under sansehaven i gården og på vores grønne tage.

  

Mad: Fra gryde til bord

Fælledgårdens køkken serverer hjemmelavet og altid nytillavet mad, som kan nydes på de forskellige etager eller i cafeen i stueetagen. Cafeen danner rammen om et hyggeligt hverdagsliv og om vores større fællesarrangementer, der følger årets gang. Vores tilgang til mad er præget af vores ønske om økologi, og vi arbejder derfor på sigt på at fremme andelen af økologiske råvarer i maden, vi serverer.

  

Videnscenter for demens

Fælledgården er et af Københavns Kommunes fem videnscentre for demens med tilknyttet demensrådgiver og videnspersoner i demens. Derudover er Plejeboligcenter Fælledgården også hjemsted for et aktivitetscenter, hvor vi tilbyder ti personer med demens, som stadig er hjemmeboende, samvær og aktiviteter i løbet af ugens hverdage.